Mam nadzieję, że korzystacie z upalnej pogodyJ Osobiście wyglądam już jak po tygodniowym urlopie w Egipcie, a przecież wczoraj jeszcze musiałam być w pracy…Aby skrócić czas spędzany w kuchni i jak najpełniej wykorzystać aurę, polecam prostą sałatkę, świetną na wiosenne śniadanie. Najwyższa pora przestawić się na to, co daje nam ta pora roku – świeży nabiał, coraz więcej warzyw, które nie leżały całej zimy w jakiś magazynach. A i kilo, dwa przydałoby się zrzucić przed wskoczeniem w bikiniJ Porzucam na jakiś czas ciężkie i aromatyczne gulasze, wielkie porcję mięsa i przestawiam się na lżejsze zakąskiJ
Składniki:
30 dag białego twarogu
4 jajka ugotowane na twardo
Średnia cebula
Papryka konserwowa
Szczypiorek
Ok. 5 łyżek śmietany
2 łyżeczki musztardy
Sól & pieprz
Jak to zrobić?
- Rozdrobnić twaróg, dodać posiekane pozostałe składniki, doprawić śmietaną i musztardą.
- Dodać sól i pieprz do smaku.
- Podawać z pieczywem.
Zamiast oceny:
Wczoraj zaszalałam i kupiłam 2 nowe książki – o jagnięcinie, tłumaczenie z rosyjskiego oraz o sztuce carvingu. Chyba muszę wypróbować w najbliższym czasie obie.
I hope that you are all enjoying warm weather now. In Poland it’s app. 30 degrees, I am finally satisfied – I look like after holidays in Egypt and yesterday I was still workingJ In order to spend as little time as possible in the kitchen and spend time outside the house, I would like to recommend a simple salad, perfect for a spring breakfast. It’s the greatest time to use the seasonal products – fresh diary, more and more vegetables that have not spent all winter in some stores. Besides it would be nice to spend 1-2 kilos before bikini seasonJ I am forgetting for some time all the goulash, huge meat portions and start preparing lighter foodJ
Ingredients:
300 grams of white cottage cheese
4 hard boiled eggs
Medium size onion
Pickled red pepper
Chive
5 spoons of cream
2 teaspoons of mustard
Salt & pepper
How to make it?
- Crumble the cottage cheese, add all other chopped ingredients. Add cream and mustard, mix well.
- Season with salt and pepper.
- Serve with bread.
Instead of our opinion
Yesterday I bought 2 new books – about lamb and about art of carving. I can’t wait to try out both.
Looks perfect for the weather,yummy!
OdpowiedzUsuńJoin me in the ONGOING EVENTS-"Ginger & Pepper Corns/powder(EP Series-May) ,
Show me Your HITS 'Iron Rich Foods'
ERIVUM PULIYUM
This sounds fantastic, Ola. Very fresh and a nice summer salad. :)
OdpowiedzUsuńwhat a delicious salad...this is definitely a must try !!!!!!!!
OdpowiedzUsuńhttp://www.onlyfishrecipes.com
thank you:)
OdpowiedzUsuńWarm days arrived here too! With such a weather who has the mood for cooking the salad sounds like the perfect idea!
OdpowiedzUsuńThis looks appetizing ! I make nearly the same version from time to time as a sandwich filling , too !
OdpowiedzUsuńWhat a beautiful looking, innovative breakfast...Yum!
OdpowiedzUsuńWhat a beautiful looking, innovative breakfast...Yum!
OdpowiedzUsuńThat's quite a hearty breakfast salad. I think I would enjoy this delicious salad for lunch!
OdpowiedzUsuń